In onze gemeente


Naast onze wekelijkse kerkdiensten
organiseren wij diverse andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld bijbelkringen, maaltijden en koffieochtenden. Jongeren hebben een speciale plek in onze gemeente. Voor hen zijn er diverse jeugdclubs, catechisaties en kampen.

We geven ons geloof op een praktische manier handen en voeten door elkaar te helpen bij ziekte of praktische problemen. Ook bij geloofs- en levensvragen willen we er voor elkaar zijn. Tevens doen we vrijwilligerswerk in en om Eindhoven, bijvoorbeeld via de Stichting Present.

Wilt u meer weten over het christelijk geloof? Samen met andere kerken in Eindhoven organiseren we de Alpha-cursus, een kennismaking met het christelijk geloof.

 

 

 

 

 

Inloggen voor leden
Op zoek naar God?

Vraagt u zich af wat de kernpunten van het christelijk geloof zijn? Wilt u graag eens met iemand van gedachten wisselen over geloof en leven?

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met iemand uit onze gemeente

Verhuur Emmauskerk

De Emmaüskerk in Eindhoven is een sfeervol, karakteristiek gebouw dat naast kerkelijke activiteiten ook voor allerlei andere activiteiten te gebruiken is. Na een grote renovatie is het gebouw helemaal aangepast aan deze tijd. De verschillende zalen zijn uitgerust met moderne voorzieningen (geluid- en lichtinstallatie, beamers e.d.).  Wilt u meer weten over het verhuur van dit prachtig gebouw kijk dan hier voor meer informatie.

Live meeluisteren

Onze diensten worden via internet uitgezonden Klik op bovenstaande afbeelding om direct mee te luisteren.

Of live meekijken

Bekijk via de deze link de dienst live mee, alsof u zelf in de zaal van de Emmaüskerk aanwezig bent. Wel eerst even inloggen voordat u de link volgt.

Kerkdienst meemaken?

Op zondag hebben we  om 10.00 een kerkdienst. U bent van harte welkom!

Lees meer over onze kerkdiensten