Werken in het Midden Oosten


Harry en Eva woonden en studeerden in Nederland, maar kwamen tot de conclusie dat God iets anders van hen wilde dan een reguliere baan hier. Hij leidde hun weg en gaf hen liefde en passie om te werken onder moslims in het Midden Oosten. Nu werken ze samen met collega’s onder bedoeinen en vluchtelingen met als doel hen uit te nodigen om Jezus te gaan volgen. Dit doen ze door relaties op te bouwen, bij hen op bezoek te gaan en in woord en daad Gods liefde te laten zien. Harry werkt daarnaast bij een ontwikkelingsorganisatie en Eva is bovenal moeder van hun 4 kinderen.

Inloggen voor leden
Op zoek naar God?

Vraagt u zich af wat de kernpunten van het christelijk geloof zijn? Wilt u graag eens met iemand van gedachten wisselen over geloof en leven?

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met iemand uit onze gemeente

Verhuur Emmauskerk

De Emmaüskerk in Eindhoven is een sfeervol, karakteristiek gebouw dat naast kerkelijke activiteiten ook voor allerlei andere activiteiten te gebruiken is. Na een grote renovatie is het gebouw helemaal aangepast aan deze tijd. De verschillende zalen zijn uitgerust met moderne voorzieningen (geluid- en lichtinstallatie, beamers e.d.).  Wilt u meer weten over het verhuur van dit prachtig gebouw kijk dan hier voor meer informatie.

Live meeluisteren

Onze diensten worden via internet uitgezonden Klik op bovenstaande afbeelding om direct mee te luisteren.

Of live meekijken

Bekijk via de deze link de dienst live mee, alsof u zelf in de zaal van de Emmaüskerk aanwezig bent. Wel eerst even inloggen voordat u de link volgt.

Kerkdienst meemaken?

Op zondag hebben we  om 10.00 een kerkdienst. U bent van harte welkom!

Lees meer over onze kerkdiensten