Bidden voor elkaar


Binnen onze gemeente zijn er diverse
gebedskringen actief. Een gebedskring bestaat uit een aantal mensen die samen bidden voor elkaar, voor mensen om hen heen, voor de kerk en voor de wereld.

Vindt u het fijn als er voor u gebeden wordt? Neem dan gerust contact op met Christiaan en Lia ten Hove infoREMOVETHIS@ANDTHISemmauskerkeindhoven.nl. Ook kunt u een van onze predikanten benaderen. Hun contactgegevens vindt u hier.

Gebedsbijeenkomst zondagochtend

 

Op de eerste zondag van de maand komen we voor de dienst bij elkaar om samen te bidden. Deze bijeenkomsten beginnen om 09:00 in één van de kleine zaaltjes in de kerk. Eén van de deelnemers vertelde na afloop van zo'n bijeenkomst dat ze het als een prachtig moment van rust had ervaren om in de drukte van het leven even tijd te nemen om samen te bidden.

Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij zo'n bijeenkomst om in stilte of hardop mee te bidden.

De bijeenkomsten tot en met juni 2020 zijn:

  • 6 oktober
  • 3 november
  • 1 december
  • 5 januari
  • 2 februari
  • 1 maart
  • 5 april
  • 3 mei
  • 7 juni

 

Inloggen voor leden
Op zoek naar God?

Vraagt u zich af wat de kernpunten van het christelijk geloof zijn? Wilt u graag eens met iemand van gedachten wisselen over geloof en leven?

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met iemand uit onze gemeente

Verhuur Emmauskerk

De Emmaüskerk in Eindhoven is een sfeervol, karakteristiek gebouw dat naast kerkelijke activiteiten ook voor allerlei andere activiteiten te gebruiken is. Na een grote renovatie is het gebouw helemaal aangepast aan deze tijd. De verschillende zalen zijn uitgerust met moderne voorzieningen (geluid- en lichtinstallatie, beamers e.d.).  Wilt u meer weten over het verhuur van dit prachtig gebouw kijk dan hier voor meer informatie.

Live meeluisteren

Onze diensten worden via internet uitgezonden Klik op bovenstaande afbeelding om direct mee te luisteren.

Of live meekijken

Bekijk via de deze link de dienst live mee, alsof u zelf in de zaal van de Emmaüskerk aanwezig bent. Wel eerst even inloggen voordat u de link volgt.

Kerkdienst meemaken?

Op zondag hebben we  om 10.00 een kerkdienst. U bent van harte welkom!

Lees meer over onze kerkdiensten