In kleine groepen bij elkaar


In onze
gemeente draaien veel verschillende (bijbel)kringen. Een kring is een groep mensen die regelmatig bij elkaar komt. Vaak bij iemand thuis. Op deze kringen worden uiteenlopende onderwerpen besproken, van een bijbelboek tot actuele thema's en hoe je daar vanuit een christelijke levensvisie mee om kunt gaan. Sommige kringen eten van tevoren met elkaar. De meesten praten na afloop gezellig na.

Wilt u graag eens bij een van de (bijbel)kringen kijken of bent u op zoek naar een geschikte kring? Neem dan contact op met Christiaan en Lia ten Hove: infoREMOVETHIS@ANDTHISemmauskerkeindhoven.nl

 

 

 

Inloggen voor leden
Op zoek naar God?

Vraagt u zich af wat de kernpunten van het christelijk geloof zijn? Wilt u graag eens met iemand van gedachten wisselen over geloof en leven?

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met iemand uit onze gemeente

Verhuur Emmauskerk

De Emmaüskerk in Eindhoven is een sfeervol, karakteristiek gebouw dat naast kerkelijke activiteiten ook voor allerlei andere activiteiten te gebruiken is. Na een grote renovatie is het gebouw helemaal aangepast aan deze tijd. De verschillende zalen zijn uitgerust met moderne voorzieningen (geluid- en lichtinstallatie, beamers e.d.).  Wilt u meer weten over het verhuur van dit prachtig gebouw kijk dan hier voor meer informatie.

Live meeluisteren

Onze diensten worden via internet uitgezonden Klik op bovenstaande afbeelding om direct mee te luisteren.

Of live meekijken

Bekijk via de deze link de dienst live mee, alsof u zelf in de zaal van de Emmaüskerk aanwezig bent. Wel eerst even inloggen voordat u de link volgt.

Kerkdienst meemaken?

Op zondag hebben we  om 10.00 een kerkdienst. U bent van harte welkom!

Lees meer over onze kerkdiensten