Samen eten!


Samen eten is gezelliger dan alleen. In de Emmaüskerk is er een soort eetcafé waarbij iedereen welkom is. Jong en oud, alleenstaand of samenwonend, man of vrouw. De eerste keer was dit op 15 september en daarna steeds op elke derde dinsdag van de maand. Vanaf 18.30 uur bent u hartelijk welkom en om 19.00 uur gaan we aan tafel. We delen de  kosten. Deze bedragen maximaal ca. € 5,00, na afloop contant te voldoen.

Graag opgeven uiterlijk de zondag voor de maaltijd via samenetenREMOVETHIS@ANDTHISemmauskerkeindhoven.nl of 06_3016_9325, en vol is vol.

Inloggen voor leden
Op zoek naar God?

Vraagt u zich af wat de kernpunten van het christelijk geloof zijn? Wilt u graag eens met iemand van gedachten wisselen over geloof en leven?

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met iemand uit onze gemeente

Verhuur Emmauskerk

De Emmaüskerk in Eindhoven is een sfeervol, karakteristiek gebouw dat naast kerkelijke activiteiten ook voor allerlei andere activiteiten te gebruiken is. Na een grote renovatie is het gebouw helemaal aangepast aan deze tijd. De verschillende zalen zijn uitgerust met moderne voorzieningen (geluid- en lichtinstallatie, beamers e.d.).  Wilt u meer weten over het verhuur van dit prachtig gebouw kijk dan hier voor meer informatie.

Live meeluisteren

Onze diensten worden via internet uitgezonden Klik op bovenstaande afbeelding om direct mee te luisteren.

Of live meekijken

Bekijk via de deze link de dienst live mee, alsof u zelf in de zaal van de Emmaüskerk aanwezig bent. Wel eerst even inloggen voordat u de link volgt.

Kerkdienst meemaken?

Op zondag hebben we  om 10.00 een kerkdienst. U bent van harte welkom!

Lees meer over onze kerkdiensten