Voedselbank


Als Emmauskerk steunen we de Voedselbank. Dit doen we door iedere maand het 'product van de maand' mee te nemen naar de kerk voor mensen die bij de Voedselbank een pakket komen halen.

Bij binnenkomst staat er in de hal een bak waar het product in gedeponeerd kan worden. De vraag is om alleen datgene in te zamelen wat gevraagd wordt. Graag opletten dat het product echt langere tijd houdbaar is (minimaal 4 maanden). Meer informatie over ‘het product van de maand’ is te vinden op www.voedselbankeindhoven.nl.

Inloggen voor leden
Op zoek naar God?

Vraagt u zich af wat de kernpunten van het christelijk geloof zijn? Wilt u graag eens met iemand van gedachten wisselen over geloof en leven?

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met iemand uit onze gemeente

Verhuur Emmauskerk

De Emmaüskerk in Eindhoven is een sfeervol, karakteristiek gebouw dat naast kerkelijke activiteiten ook voor allerlei andere activiteiten te gebruiken is. Na een grote renovatie is het gebouw helemaal aangepast aan deze tijd. De verschillende zalen zijn uitgerust met moderne voorzieningen (geluid- en lichtinstallatie, beamers e.d.).  Wilt u meer weten over het verhuur van dit prachtig gebouw kijk dan hier voor meer informatie.

Live meeluisteren

Onze diensten worden via internet uitgezonden Klik op bovenstaande afbeelding om direct mee te luisteren.

Of live meekijken

Bekijk via de deze link de dienst live mee, alsof u zelf in de zaal van de Emmaüskerk aanwezig bent. Wel eerst even inloggen voordat u de link volgt.

Kerkdienst meemaken?

Op zondag hebben we  om 10.00 een kerkdienst. U bent van harte welkom!

Lees meer over onze kerkdiensten