Financiële bijdragen

Wilt U onze gemeente steunen met een financiële bijdrage, dan kan dat onder andere door geld over te maken naar NL37 TRIO 0379 5188 56 ten name van NGK Eindhoven. 

Eventueel kunt u daar een speciale bestemming bij noemen.

Als u een verklaring voor de belastingdienst wilt hebben voor periodieke schenkingen, neem dan contact op met onze administrateur; email NGKfondsREMOVETHIS@ANDTHISonsmail.nl

Als u meer wilt weten over de financiële baten en lasten, kunt u ook onze Administrateur mailen, of aanspreken in de kerk.

Voor giften aan diakonale doelen kun u geld overmaken op NL40 INGB 0003 2923 53.

Inloggen voor leden
Op zoek naar God?

Vraagt u zich af wat de kernpunten van het christelijk geloof zijn? Wilt u graag eens met iemand van gedachten wisselen over geloof en leven?

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met iemand uit onze gemeente

Verhuur Emmauskerk

De Emmaüskerk in Eindhoven is een sfeervol, karakteristiek gebouw dat naast kerkelijke activiteiten ook voor allerlei andere activiteiten te gebruiken is. Na een grote renovatie is het gebouw helemaal aangepast aan deze tijd. De verschillende zalen zijn uitgerust met moderne voorzieningen (geluid- en lichtinstallatie, beamers e.d.).  Wilt u meer weten over het verhuur van dit prachtig gebouw kijk dan hier voor meer informatie.

Live meeluisteren

Onze diensten worden via internet uitgezonden Klik op bovenstaande afbeelding om direct mee te luisteren.

Of live meekijken

Bekijk via de deze link de dienst live mee, alsof u zelf in de zaal van de Emmaüskerk aanwezig bent. Wel eerst even inloggen voordat u de link volgt.

Kerkdienst meemaken?

Op zondag hebben we  om 10.00 een kerkdienst. U bent van harte welkom!

Lees meer over onze kerkdiensten