Collectebonnen kun je per vel van 20 bonnen bestellen. Er zijn bonnen met de volgende waarden: Euro 1,=/ 1,5 / 3,= Je bestelt de bonnen door respectievelijk Euro 20,=/30,=/60,= (of een combinatie van deze bedragen) over te maken op het volgende rekeningnummer: NL11 TRIO 0379 6029 38 te name van NGK Eindhoven Het is fijn als uit de omschrijving blijkt welke soort/hoeveelheid bonnen je zou willen hebben.

Deze rekening wordt wekelijks (met uitzondering van schoolvakanties) gecheckt en dan vind je de bonnen in je postbakje in de kerk. Mocht je geen postbakje hebben, of andere vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Collectebonnen hebben als voordeel dat ze belasting aftrekbaar zijn. Het is namelijk duidelijk een gift. Jammer toch, om dat voordeel te laten liggen? Daarbij scheelt het een hoop gezoek naar kleingeld. Als je de bonnen in je postbakje bewaart, raak je ze ook niet makkelijk kwijt. Als je er een automatische overschrijving van maakt, zit je ook nog eens een keer nooit zonder.

Irene Bernhard
buro collectebonnen
Irene.G.BernhardREMOVETHIS@ANDTHISgmail.com

Inloggen voor leden
Op zoek naar God?

Vraagt u zich af wat de kernpunten van het christelijk geloof zijn? Wilt u graag eens met iemand van gedachten wisselen over geloof en leven?

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met iemand uit onze gemeente

Verhuur Emmauskerk

De Emmaüskerk in Eindhoven is een sfeervol, karakteristiek gebouw dat naast kerkelijke activiteiten ook voor allerlei andere activiteiten te gebruiken is. Na een grote renovatie is het gebouw helemaal aangepast aan deze tijd. De verschillende zalen zijn uitgerust met moderne voorzieningen (geluid- en lichtinstallatie, beamers e.d.).  Wilt u meer weten over het verhuur van dit prachtig gebouw kijk dan hier voor meer informatie.

Live meeluisteren

Onze diensten worden via internet uitgezonden Klik op bovenstaande afbeelding om direct mee te luisteren.

Of live meekijken

Bekijk via de deze link de dienst live mee, alsof u zelf in de zaal van de Emmaüskerk aanwezig bent. Wel eerst even inloggen voordat u de link volgt.

Kerkdienst meemaken?

Op zondag hebben we  om 10.00 een kerkdienst. U bent van harte welkom!

Lees meer over onze kerkdiensten