Missie en visie


Als Emmaüsgemeente willen we graag een gemeenschap van christenen zijn 

  • dichtbij God
  • dichtbij elkaar
  • dichtbij onze medemens

Dichtbij God

We willen in de diensten en samenkomsten in de Emmaüskerk God en Zijn woord de eerste plek geven. We komen samen om Hem te eren en te aanbidden. Bij de ontmoeting met onze machtige en goede God hoort zowel eerbied als blijdschap. Beide elementen zijn als het goed is te herkennen in onze diensten. We streven ernaar om daarbij woorden, muziek en vormen te gebruiken die ook aansluiten bij een nieuwe generatie gelovigen.

Dichtbij elkaar

We willen als Emmaüsgemeente een stukje van Gods wereldwijde familie zijn, waarin we met elkaar meeleven en optrekken, elkaar helpen en bemoedigen. Veel mensen ervaren onze gemeenschap als een warme en gastvrije plek. Tegelijk is het ons verlangen om hierin te groeien. In de komende tijd willen we de betrokkenheid op elkaar in kleine groepen stimuleren en versterken.

Dichtbij onze medemens

We willen als Emmaüsgemeente betrokken zijn bij Gods werk in de wereld. Zo zijn we bij voorbeeld betrokken bij zendingswerk en hulpverlening in Zuid-Afrika. Daarnaast willen we ook graag kerk zijn voor de regio waarin wij wonen en de wijk waarin ons kerkgebouw staat. 

Inloggen voor leden
Op zoek naar God?

Vraagt u zich af wat de kernpunten van het christelijk geloof zijn? Wilt u graag eens met iemand van gedachten wisselen over geloof en leven?

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met iemand uit onze gemeente

Verhuur Emmauskerk

De Emmaüskerk in Eindhoven is een sfeervol, karakteristiek gebouw dat naast kerkelijke activiteiten ook voor allerlei andere activiteiten te gebruiken is. Na een grote renovatie is het gebouw helemaal aangepast aan deze tijd. De verschillende zalen zijn uitgerust met moderne voorzieningen (geluid- en lichtinstallatie, beamers e.d.).  Wilt u meer weten over het verhuur van dit prachtig gebouw kijk dan hier voor meer informatie.

Live meeluisteren

Onze diensten worden via internet uitgezonden Klik op bovenstaande afbeelding om direct mee te luisteren.

Of live meekijken

Bekijk via de deze link de dienst live mee, alsof u zelf in de zaal van de Emmaüskerk aanwezig bent. Wel eerst even inloggen voordat u de link volgt.

Kerkdienst meemaken?

Op zondag hebben we  om 10.00 een kerkdienst. U bent van harte welkom!

Lees meer over onze kerkdiensten