Emmaüsconcert met Chris van de Kuilen (piano) en Cameron Miller (saxofoon)

Op zaterdagmiddag 28 oktober treedt het duo Chris van de Kuilen, piano, en Cameron Miller, saxofoon, op. Zij bieden een afwisselend programma van klassieke en moderne muziek. Chris en Cameron houden – naast klassieke muziek – van uitdagende moderne muziek en brengen die met passie ten gehore. Toehoorders van hun concerten zijn ontroerd en verrast door het repertoire en hun vertolking ervan. Kom luisteren naar dit bijzonder duo.

Aanvang concert: 16:00 uur

Inloggen voor leden
Op zoek naar God?

Vraagt u zich af wat de kernpunten van het christelijk geloof zijn? Wilt u graag eens met iemand van gedachten wisselen over geloof en leven?

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met iemand uit onze gemeente

Verhuur Emmauskerk

De Emmaüskerk in Eindhoven is een sfeervol, karakteristiek gebouw dat naast kerkelijke activiteiten ook voor allerlei andere activiteiten te gebruiken is. Na een grote renovatie is het gebouw helemaal aangepast aan deze tijd. De verschillende zalen zijn uitgerust met moderne voorzieningen (geluid- en lichtinstallatie, beamers e.d.).  Wilt u meer weten over het verhuur van dit prachtig gebouw kijk dan hier voor meer informatie.

Live meeluisteren

Onze diensten worden via internet uitgezonden Klik op bovenstaande afbeelding om direct mee te luisteren.

Of live meekijken

Bekijk via de deze link de dienst live mee, alsof u zelf in de zaal van de Emmaüskerk aanwezig bent. Wel eerst even inloggen voordat u de link volgt.

Kerkdienst meemaken?

Op zondag hebben we  om 10.00 een kerkdienst. U bent van harte welkom!

Lees meer over onze kerkdiensten