Open Emmaüskerk!


De Emmaüskerk is elke week op woensdag- en vrijdagochtend open om gasten te ontvangen. Iedereen is hartelijk welkom om eens binnen te lopen, een praatje te maken, een kopje koffie te drinken of de stilte te zoeken.

In een ongedwongen sfeer anderen ontmoeten, je verhaal kwijt kunnen of juist meer tot jezelf komen: alles kan, niets moet. Voor leden van de Emmaüskerk en wijkbewoners, voor oud en jong, voor mannen en vrouwen.

Wanneer?

Elke woensdag en vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur.

 

 

Inloggen voor leden
Op zoek naar God?

Vraagt u zich af wat de kernpunten van het christelijk geloof zijn? Wilt u graag eens met iemand van gedachten wisselen over geloof en leven?

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met iemand uit onze gemeente

Verhuur Emmauskerk

De Emmaüskerk in Eindhoven is een sfeervol, karakteristiek gebouw dat naast kerkelijke activiteiten ook voor allerlei andere activiteiten te gebruiken is. Na een grote renovatie is het gebouw helemaal aangepast aan deze tijd. De verschillende zalen zijn uitgerust met moderne voorzieningen (geluid- en lichtinstallatie, beamers e.d.).  Wilt u meer weten over het verhuur van dit prachtig gebouw kijk dan hier voor meer informatie.

Live meeluisteren

Onze diensten worden via internet uitgezonden Klik op bovenstaande afbeelding om direct mee te luisteren.

Of live meekijken

Bekijk via de deze link de dienst live mee, alsof u zelf in de zaal van de Emmaüskerk aanwezig bent. Wel eerst even inloggen voordat u de link volgt.

Kerkdienst meemaken?

Op zondag hebben we  om 10.00 een kerkdienst. U bent van harte welkom!

Lees meer over onze kerkdiensten