Vacature predikant of kerkelijk werker!


De Emmaüskerk is een bloeiende Nederlands-Gereformeerde gemeente in Eindhoven met circa 600 leden. We willen op een enthousiaste en eigentijdse manier vorm geven aan ons geloof in God. Dit  vullen we in door op elkaar en op onze omgeving betrokken te zijn.  Blij en dankbaar willen we aan iedereen, zowel binnen als buiten de eigen gemeenschap, het evangelie van Jezus Christus doorgeven in woord en daad. Vanwege het komende emeritaat van één van onze predikanten zijn we op zoek naar een

predikant of kerkelijk werker (m/v) parttime 60% (afhankelijk van de kandidaat)


die enthousiast is  over de richting die we als kerk zijn ingeslagen en die veel zin heeft om hier zijn/haar energie voor in te zetten en gemeenteleden hiervoor toe te rusten. Hij/zij is belijdend lid van een gereformeerde kerk. Hij/zij weet zich positief verbonden met onze identiteit als Nederlands Gereformeerde kerk en kan deze op eigentijdse wijze uitdragen. Hij/zij houdt van God, leeft uit zijn Woord en is iemand die op praktische wijze en vol overtuiging zout en licht in de wereld wil zijn en een goede antenne heeft voor hetgeen er leeft in de samenleving. Hij/zij heeft een hart voor de wereld,  is enthousiasmerend en toegankelijk. Hij/zij is ook goed in staat om mensen met verschillende achtergronden met elkaar te verbinden. Dit geldt zowel voor mensen met diverse kerkelijke achtergronden als voor mensen binnen en buiten de kerk. Hij/zij gaat bij voorkeur regelmatig voor tijdens de diensten en kan het evangelie op begrijpelijke wijze uitleggen aan gelovigen en niet-gelovigen binnen en buiten de gemeente. Herken je jezelf in dit profiel?

Voel je je hierdoor aangesproken? Wil je meer weten? Ben je een doener en spreekt het wonen en werken in onze regio je aan? Neem dan contact met ons op! Als je wilt solliciteren of inlichtingen wilt verkrijgen, kun je vóór 13 mei 2017 je brief per e-mail richten aan: vacaturecommissieemmaus@onsnet.nu  

Inloggen voor leden
Op zoek naar God?

Vraagt u zich af wat de kernpunten van het christelijk geloof zijn? Wilt u graag eens met iemand van gedachten wisselen over geloof en leven?

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met iemand uit onze gemeente

Verhuur Emmauskerk

De Emmaüskerk in Eindhoven is een sfeervol, karakteristiek gebouw dat naast kerkelijke activiteiten ook voor allerlei andere activiteiten te gebruiken is. Na een grote renovatie is het gebouw helemaal aangepast aan deze tijd. De verschillende zalen zijn uitgerust met moderne voorzieningen (geluid- en lichtinstallatie, beamers e.d.).  Wilt u meer weten over het verhuur van dit prachtig gebouw kijk dan hier voor meer informatie.

Live meeluisteren

Onze diensten worden via internet uitgezonden Klik op bovenstaande afbeelding om direct mee te luisteren.

Of live meekijken

Bekijk via de deze link de dienst live mee, alsof u zelf in de zaal van de Emmaüskerk aanwezig bent. Wel eerst even inloggen voordat u de link volgt.

Kerkdienst meemaken?

Op zondag hebben we  om 10.00 een kerkdienst. U bent van harte welkom!

Lees meer over onze kerkdiensten