Predikanten

Aan onze gemeente zijn predikanten verbonden, Daniel Timmerman en Tinko Blanken. Graag stellen zij zich aan u voor. Hun contactgegevens zijn hier te vinden.

Daniel Timmerman

Als kind kwam ik al in Eindhoven, op bezoek bij opa en oma in Strijp. Sinds 2013 woon ik er zelf, samen met mijn vrouw Hanneke en onze vier kinderen.  We zijn hier komen wonen omdat ik predikant ben van de Emmaüskerk in Woensel.

Ik vind het mooi om als predikant bezig te zijn met de Bijbel. Dit eeuwenoude boek blijft verrassen en verwonderen. Het laat veel zien over wie God is en wie wij mensen zijn. Vanuit de Bijbel mag ik mensen begeleiden op hun levens- en geloofsweg. Bijvoorbeeld door de zondagse preek of in een persoonlijk gesprek. Graag maak ik ook kennis met u of jou.

Tinko Blanken

Eind 2017 ben ik begonnen als predikant in de Emmaüskerk. Ik woon met mijn vrouw Elise en mijn zoontje Joël voorlopig in Utrecht. Het zuiden van het land kende ik vooral van de prachtige natuur waar ik als kind van genoot als we in deze streek op vakantie waren. Dat doet me denken aan de mooie schepping die iets weerspiegelt van een creatieve en gepassioneerde God die verlangt naar een wereld vol schoonheid, goedheid en waarheid. Graag ga ik met u en jou op zoek naar deze God die een liefdevolle Vader voor ons wil zijn en die ook de koning van de wereld is die ons uitdaagt om in het voetspoor van Jezus te leren leven vol schoonheid, goedheid en waarheid.

Inloggen voor leden
Op zoek naar God?

Vraagt u zich af wat de kernpunten van het christelijk geloof zijn? Wilt u graag eens met iemand van gedachten wisselen over geloof en leven?

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met iemand uit onze gemeente

Live meeluisteren

Onze diensten worden via internet uitgezonden Klik op bovenstaande afbeelding om direct mee te luisteren.

Of live meekijken

Bekijk via de deze link de dienst live mee, alsof u zelf in de zaal van de Emmaüskerk aanwezig bent. Wel eerst even inloggen voordat u de link volgt.

Kerkdienst meemaken?

Op zondag hebben we  om 10.00 een kerkdienst. U bent van harte welkom!

Lees meer over onze kerkdiensten