Predikanten

Aan onze gemeente zijn predikanten verbonden, Daniel Timmerman en Tinko Blanken. Graag stellen zij zich aan u voor. Hun contactgegevens zijn hier te vinden.

Daniel Timmerman

Als kind kwam ik al in Eindhoven, op bezoek bij opa en oma in Strijp. Sinds 2013 woon ik er zelf, samen met mijn vrouw Hanneke en onze vier kinderen.  We zijn hier komen wonen omdat ik predikant ben van de Emmaüskerk in Woensel.

Ik vind het mooi om als predikant bezig te zijn met de Bijbel. Dit eeuwenoude boek blijft verrassen en verwonderen. Het laat veel zien over wie God is en wie wij mensen zijn. Vanuit de Bijbel mag ik mensen begeleiden op hun levens- en geloofsweg. Bijvoorbeeld door de zondagse preek of in een persoonlijk gesprek. Graag maak ik ook kennis met u of jou.

Tinko Blanken

Eind 2017 ben ik begonnen als predikant in de Emmaüskerk. Ik woon met mijn vrouw Elise en mijn zoontje Joël voorlopig in Utrecht. Het zuiden van het land kende ik vooral van de prachtige natuur waar ik als kind van genoot als we in deze streek op vakantie waren. Dat doet me denken aan de mooie schepping die iets weerspiegelt van een creatieve en gepassioneerde God die verlangt naar een wereld vol schoonheid, goedheid en waarheid. Graag ga ik met u en jou op zoek naar deze God die een liefdevolle Vader voor ons wil zijn en die ook de koning van de wereld is die ons uitdaagt om in het voetspoor van Jezus te leren leven vol schoonheid, goedheid en waarheid.

Ad van der Dussen (emerituspredikant)

Van 1988 – 2017 was ik als predikant in actieve dienst verbonden aan de Emmaüskerk, sinds 1998 parttime. In juni 2017 ben ik met emeritaat gegaan. Momenteel werk ik nog aan de opleiding van predikanten, sinds 1 augustus 2018 als docent aan de Theologische Universiteit van Kampen. Verder reis ik het land door om ’s zondagse kerkdiensten te leiden, en om spreekbeurten en lezingen te houden. Als u daarvoor een beroep op mij wilt doen: ik ben bereikbaar via dussen.ngpREMOVETHIS@ANDTHISoutlook.com.

Inloggen voor leden
Op zoek naar God?

Vraagt u zich af wat de kernpunten van het christelijk geloof zijn? Wilt u graag eens met iemand van gedachten wisselen over geloof en leven?

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met iemand uit onze gemeente

Verhuur Emmauskerk

De Emmaüskerk in Eindhoven is een sfeervol, karakteristiek gebouw dat naast kerkelijke activiteiten ook voor allerlei andere activiteiten te gebruiken is. Na een grote renovatie is het gebouw helemaal aangepast aan deze tijd. De verschillende zalen zijn uitgerust met moderne voorzieningen (geluid- en lichtinstallatie, beamers e.d.).  Wilt u meer weten over het verhuur van dit prachtig gebouw kijk dan hier voor meer informatie.

Live meeluisteren

Onze diensten worden via internet uitgezonden Klik op bovenstaande afbeelding om direct mee te luisteren.

Of live meekijken

Bekijk via de deze link de dienst live mee, alsof u zelf in de zaal van de Emmaüskerk aanwezig bent. Wel eerst even inloggen voordat u de link volgt.

Kerkdienst meemaken?

Op zondag hebben we  om 10.00 een kerkdienst. U bent van harte welkom!

Lees meer over onze kerkdiensten