Predikanten

Aan onze gemeente zijn twee predikanten verbonden, Daniel Timmerman en Ad van der Dussen. Graag stellen zij zich aan u voor.

Daniel Timmerman

Als kind kwam ik al in Eindhoven, op bezoek bij opa en oma in Strijp. Sinds 2013 woon ik er zelf, samen met mijn vrouw Hanneke en onze vier kinderen.  We zijn hier komen wonen omdat ik predikant ben van de Emmaüskerk in Woensel.

Ik vind het mooi om als predikant bezig te zijn met de Bijbel. Dit eeuwenoude boek blijft verrassen en verwonderen. Het laat veel zien over wie God is en wie wij mensen zijn. Vanuit de Bijbel mag ik mensen begeleiden op hun levens- en geloofsweg. Bijvoorbeeld door de zondagse preek of in een persoonlijk gesprek. Graag maak ik ook kennis met u of jou.

 

 

Ad van der Dussen

Als predikant vind ik het belangrijk en fijn om mensen te vergezellen op hun levensweg in verbondenheid met God. Ik onderstreep enkele woorden:

Mensen. Wat mij betreft draait het in de kerk om mensen! Ik ben even graag beschikbaar voor gelovigen als voor mensen die zoekende zijn als het om geloof gaat.

Levensweg. Het is Bijbelse beeldspraak dat wij mensen op weg zijn. Dat spreekt me aan.

Vergezellen. We zijn samen op weg. Ik hecht waarde aan allerlei vormen van gemeenschappelijkheid.

Verbondenheid met God. Ik word altijd weer blij van de Bijbelse boodschap dat God er voor ons mensen wil zijn en dat wij niet op onszelf zijn aangewezen. Ik ben dankbaar voor de vele mogelijkheden die ik als predikant krijg om daarin iets voor mensen te betekenen.

Inloggen voor leden
Op zoek naar God?

Vraagt u zich af wat de kernpunten van het christelijk geloof zijn? Wilt u graag eens met iemand van gedachten wisselen over geloof en leven?

Neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met iemand uit onze gemeente

Live meeluisteren

Onze diensten worden via internet uitgezonden Klik op bovenstaande afbeelding om direct mee te luisteren.

Kerkdienst meemaken?

Op zondag hebben we  om 10.00 een kerkdienst. U bent van harte welkom!

Lees meer over onze kerkdiensten